Over Vie de Valerie Hét online magazine dat moeders inspireert!

Leuk dat je een kijkje neemt op Vie de Valerie, hét online magazine dat moeders inspireert.

Over Vie de Valerie
Vie de Valerie inspireert maandelijks vele moeders die naast het gezin ook tijd voor zichzelf maken. Je vindt hier dé inspiratie voor jou als vrouw en inspiratie voor je kind(jes) en het gezin. The place to be dus als je moeder bent of wordt!

Je vindt op Vie de Valerie columns, verhalen van vaders en moeders, interviews, leuke tips en andere inspiratie op het gebied van fashion en lifestyle voor jou en je kind. Van alles wat dus!

Inmiddels werkt Vie de Valerie samen met gave contributeurs en bedrijven en daar zijn wij natuurlijk onwijs trots op! Vie de Valerie is het online magazine waar jij als bedrijf een uniek plekje in kunt krijgen. Als jij bij ons past, geven wij je de mogelijkheid om onze lezers kennis te laten maken met jouw dienst of product en ze op die manier te inspireren.

Over Fleur
Fleur (16 augustus 1989) is bedenkster en oprichtster van Vie de Valerie. Haar bevalling (september 2016) ging niet zoals gehoopt. Haar dochtertje werd geboren zonder hartslag en daardoor besefte zij zich meer dan ooit dat zij haar dromen wilde najagen.

Het was haar droom om, naast het moederschap, een online magazine te runnen en dat is dus precies wat ze is gaan doen. Het is zo belangrijk om je dromen na te jagen en te doen waar je gelukkig van wordt. Dit betekende dat zij in januari 2017 live ging met de site van Vie de Valerie.

In eerste instantie werd dit meer een persoonlijke blog. Dit was niet haar droom en na het scherpstellen van haar doelen en dromen, haalde ze de site uit de lucht. Niet om te stoppen, maar om het om te bouwen naar het online magazine waar zij wel van droomde.

Zo gezegd, zo gedaan en sinds januari 2018 is Vie de Valerie dus officieel hét online magazine dat moeders inspireert.

Volg jij Vie de Valerie al?
Vie de Valerie is natuurlijk ook te volgen op de verschillende social-kanalen. Je vindt ons op Facebook en op Instagram. Volg jij ons al?

Heb je tips of wil je schrijven voor Vie de Valerie? Dat kan eigenlijk altijd! Stuur even een mailtje naar redactie@viedevalerie.nl en we mailen je zo snel mogelijk terug.

Voor alle andere dingen kun je mailen naar fleur@viedevalerie.nl.