Nathalie Afanador Nathalie is 26 jaar, moeder van een zoontje en woont samen met haar gezin in Almere. Ze werkt vier dagen als docent op een MBO in Amsterdam, sport graag, heeft een voorliefde voor alles met panterprint en is gek op het kopen van kleding.

Wat voor moeder ben jij?
Ik zou mezelf omschrijven als een zorgzame moeder. Ook ben ik niet echt streng, maar dat vind ik best lastig om dat nu al van mezelf te zeggen. Reyhan is natuurlijk nog klein.
Verder zie ik mezelf als een ondernemende moeder, ik ga graag met Reyhan en mijn vriend op stap. De hele dag thuis zitten is absoluut niets voor mij.

Wat doe jij als iedereen het huis uit is?
Lekker helemaal niets! Ik twijfel dan vaak of ik alles zal doen waar ik normaal gesproken niet echt aan toe kom (huishoudelijke taken), maar vaak eindig ik op de bank met een koffietje en Netflix of YouTube.

Wat wil jij je kinderen meegeven?
Ik wil mijn kinderen meegeven dat iedereen uniek is, en dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Hoe gek of ‘anders’ iemand ook kan lijken. Ook wil ik dat mijn kinderen weten dat ze alles kunnen bereiken, zolang ze er zelf maar in geloven. Ik zal ze elke dag vertellen hoe trots ik op ze ben, ook al gaat het om de kleinste dingen.

Mijn grootste blunder ever is..
Het was een bloedhete dag en ik had een afspraak in het ziekenhuis met Reyhan. Mijn auto zat propvol (maxi-cosi en kinderwagen in een Fiat500, zie je dat al voor je?!). De parkeerplaats van het ziekenhuis bleek verplaatst te zijn waardoor de hele rij auto’s voor de slagboom moest omkeren. Ik raakte hierdoor behoorlijk geïrriteerd omdat ik al te laat was én ik met mijn paar maanden oude baby in een bloedhete auto zat. Zonder erbij na te denken, zette ik mijn auto in z’n achteruit.. en dit terwijl ik nog in de lange rij met andere auto’s stond.. Je raadt het al. Hier was de vrouw in de auto achter mij helemaal niet blij mee. Zij boos, ik in tranen en hierdoor ook Reyhan in tranen.

Je grootste tip voor andere moeders…
Vertrouw op je instinct. Doe vooral wat voor jou goed voelt en niet wat anderen je proberen wijs te maken.
Verder moet je jezelf nooit vergelijken met andere moeders, uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze kinderen. Advies is welkom, kritiek niet!

Altijd een succes…
De lach van Reyhan! Hoe moe ik ook kan zijn na een werkdag of slapeloze nacht, de lach van mijn eigen kind doet wonderen!

Wil je Nathalie volgen? Check haar Instagram en vergeet ook niet een kijkje te nemen op haar eigen website!