Inspiratie, Lifestyle

Cadeautips voor de feestdagen!

Het is alweer bijna december en dat is natuurlijk de maand van de feestdagen. Bij feestdagen horen cadeautjes, maar het is soms best heel lastig om te bedenken wat je dit jaar gaat geven. Jessica van Nieuwkerk van Suus&Suus zette een aantal leuke cadeautips voor je op papier, dus doe er je voordeel mee!!

1. De naampuzzel
Deze naampuzzel is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar, zo maak je hem helemaal op maat naar jouw wensen.

2. De blokkentoren
Deze blokkentoren mag niet ontbreken in de moderne kinderkamer van deze tijd. Het ideale cadeau voor de feestdagen!

3.Wally the watermelon
Het bijtspeeltje “Wally the watermelon” is geschikt voor de jonge kids die tandjes krijgen, maar is ook leuk om mee te nemen in bad!

4. Boot mini
Dit bad/bijtspeeltje in de vorm van origami bootje is net even wat anders dan de vormen die we al kennen. De kleur maakt het ook leuk om te geven aan zowel een jongen als een meisje.

5.Leopard sokken
Deze leopard sokken zijn een must have voor deze winter. Een print mag dit seizoen niet ontbreken in de garderobe van je kids en dus is dit de perfecte aanvulling!

6. Kleurplaat XL
Tijdens de druilerige dagen deze winter haal je de XL-kleurplaat uit de kast voor een leuke invulling van de middag.

7. Tas met strik
Voor onze jonge fashionista’s is deze geweldige tas echt heerlijk. Hij is er in 4 verschillende kleuren, dus kies er eentje die de winter-outfit van je kleine meid helemaal af maakt.

8. Geitenwollenksokken!
Ze jeuken niet, baby maat heeft anti slip en ze zijn nog stylisch ook. Verkrijgbaar in maat 19-29 en 30-36 voor zowel jongens als meiden geschikt en uit elkaar te houden door een kleuren label die aan de sok zit.

9. Lego
Voor alle lego fans, is er iets nieuws! Deze houten basis geeft de mogelijkheid om nu ook 3D figuren te maken. Hoe cool is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *