Fashion, Lifestyle, Zwanger

In deze week schaffen de meeste vrouwen een zwangerschapsbroek aan

Een zwangerschapsbroek is voor iedereen anders. De een kan niet zonder tijdens de zwangerschap en de ander laat hem liever zo lang mogelijk in de winkel liggen. Op Instagram vroegen wij in welke week jij je zwangerschapsbroek aanschafte en daar werd weer massaal op gereageerd.

Eerste 12 weken
Veel vrouwen vinden het fijn om hun zwangerschap de eerste 12 weken ‘geheim’ te houden. Toch zien we dat 36% van de vrouwen die antwoordden op de oproep in deze 12 weken de eerste zwangerschapsbroeken aanschaften.

Sommige vrouwen deden dit direct toen ze erachter kwamen dat ze zwanger waren en anderen iets later. Het opgeblazen gevoel en de hoge broeken zijn de meest gegeven redenen voor de aanschaf van een nieuwe broek. En tja, zeg nou zelf… Een hoge broek en een beginnende buik zit toch ook niet lekker!

13 tot 20 weken
Voor 45% van de vrouwen is dit hét moment om een zwangerschapsbroek aan te schaffen. Dit is natuurlijk ook de tijd dat je buik het meest groeit en wat is er dan fijner dan een goede broek.

na de 20 weken
Er zijn ook vrouwen die pas na de 20 weken een zwangerschapbroek nodig hebben. Dit is bij 19% van de vrouwen zo en sommige vrouwen geven aan zelfs met 30 weken nog hun eigen broeken te passen. Het is hierbij wel afhankelijk wat voor soort broek het is. Een jeans wordt (logisch ook!) eerder vervangen dan een loszittende broek met elastiek aan de bovenkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *